Over mij

“Sport is the best medicine for happiness”, een uitspraak die mij op het lijf geschreven is.

Sport heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn dagelijkse leven. Zeker na een moeilijke en onzekere periode vanwege een ongeluk, heeft sporten mij geholpen om er zowel mentaal als fysiek weer bovenop te komen. Dit heeft mij doen besluiten om voor mijzelf te beginnen, zodat ik van mijn passie mijn werk kon maken. Mede door mijn eigen ervaringen ben ik ervan overtuigd dat ik andere mensen kan helpen tijdens hun proces naar een vitaler en gelukkig(er) leven!

Ik ben een enthousiaste, sociale en goedlachse jongeman. Na het behalen van het CIOS, wilde ik mij verder ontwikkelen en heb ik de opleidingen AALO: Master Fitness & AALO: Personal Trainer afgerond. Tijdens deze studie is begin 2018 TM2Move opgericht.

Mijn specialiteiten zijn: kracht- en coretraining, afvallen, shaping, fitter worden en bijdragen aan een vitaler leven. De focus ligt op het werken naar een zo optimaal mogelijk resultaat, dat bij jou persoonlijk past, ieder mens is namelijk anders!

Met mijn enthousiasme, vakkennis en met een arsenaal aan leuke & doeltreffende oefeningen wil ik er samen voor zorgen dat jouw doelen met goede resultaten en met veel sportplezier behaald worden.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en samen aan de slag te gaan!

Met vriendelijke groet,

Thomas Mahieu